Për ne

Përvojën e një udhëheqësi të një biznesi privat në Evropë, atë e solli në Kosovë kështu duke i ofruar komunitetit produkte shumë inovative. Të frymëzuar nga bukuritë e maleve dhe fushave të Kosovës, mori edhe emrin Kosmonte Foods, duke e zyrtarizuar kështu edhe themelimin e kompanisë në vitin 2000. Me kalimin e viteve, kompania u specializua për importim dhe distribuim të produkteve të freskëta, duke i dhënë mundësinë konsumatorit të zgjedh në mes të një game të llojllojshme produktesh me origjinë vetëm nga shtetet evropiane, nga furnitor me përvojë mbi 100 vjeçare prodhimi duke garantuar kështu cilësi dhe siguri në ushqim. Ndër to janë produkte të qumështit, mishit, perimeve, kafe, çaj dhe produkte për gastronomi.

Produktet në fokus

Media