Katallogu

Kosmonte Foods ofron zgjedhje pafund të produkteve ushqimore, me shije, të shëndetshme, dhe me cilësi shumë të lartë për familjen dhe biznesin tuaj. Shfletoni katallogun tonë të begatë, duke parë nga afër produktet dhe specifikat e tyre

MISH

Siguri, gjurmueshmëri dhe prodhim në formë ekologjike. Këto janë produktet e mishit të pulës, viçit dhe qurës

MISH

Siguri, gjurmueshmëri dhe prodhim në formë ekologjike. Këto janë produktet e mishit të pulës, viçit dhe qurës

QUMËSHT

Jogurta me copëza të frutave,  djathra të ndryshme, qumësht i pasterizuar, ëmbëlsira qumështi. Të freskëta pa konzervans

QUMËSHT

Jogurta me copëza të frutave,  djathra të ndryshme, qumësht i pasterizuar, ëmbëlsira qumështi. Të freskëta pa konzervans

GASTRONOMI

Produkte ekskluzive për shefat dhe menutë tuaja

GASTRONOMI

Produkte ekskluzive për shefat dhe menutë tuaja

TË TJERA

Jogruta me copëza të frutave,  djathra të ndryshme, qumësht i pasterizuar, ëmbëlsira qumështi. Të freskëta pa konzervans

PIJE DHE TË TJERA

Jogruta me copëza të frutave,  djathra të ndryshme, qumësht i pasterizuar, ëmbëlsira qumështi. Të freskëta pa konzervans