Jogobella sjell shijet e reja mahnitëse me çokollatë nga Zott

Kemi lajme të mira për konsumuesit e “çmendur” të çokollatave. Studimet e fundit na e vërtetojnë atë që shkenca e ka thënë ndër vite se çokollada e zezë dhe ajo e bardhë përmbajnë benefite të ndryshme për shëndetin e njeriut.

Antioksidantët që gjenden në këto ëmbëlsira kaq të preferuara, është e rëndësishme të sqarohet se duhet të jenë të niveleve të larta prodhuese, të tilla çfarë dëshmohen nga prodhuesi gjerman “Zott”.

Kjo edhe është arsyeja se pse është lansuar linja e re e kombinimeve të kosit të frutave Jogobella nga Zott-i me copëza të çokolladave të zezë dhe të bardhë në versionin ‘crunchy’.

Shija është e pakrahasueshme dhe për këtë fakt shumë vende në botë i kanë dhënë epitetin e “shijes së kësaj vere”, e cila sjell katër kombinime të ndara në:

• Dredhëz me çokolladë të bardhë
• Qershi me çokolladë të zezë,
• Boronicë me çokolladë të bardhë,
• Banane me çokolladë të zezë.

Frutat e përziera me shijen e çokollatës e bëjnë kosin e Jogobellas të pakrahasueshëm. Lajmi i mirë është se këto produkte tashmë mund t’i gjeni në të gjitha marketet e lagjeve tuaja.

Bëni që vera të përcjellë kujtime të bukura për fëmijët tuaj dhe vetë juve me shijet e reja të Jogobellas, një përzierje që do ta mbani mend shumë gjatë.