Jogobella dhuron shpërblime të shumta, një ndër to edhe pushim në Turqi

Jogobella është një prej produkteve më të dashura nga të gjitha moshat.

Ndryshe njihet si jogurti më i shijshëm me copëza frutash dhe përbërës tjerë të cilët e bëjnë atë të veçantë. Mirëpo këtë verë shija unike nuk do të jetë e vetmja gjë e mirë sepse Jogobella sjellë lojën më të re shpërblyese ku do të dhurojë një numër të madh të shpërblimeve.

Tani përveç që do të përjetoni shijen mahnitëse të produkteve, Jogobella do të ju mundësojë të fitoni edhe njërën prej shpërblimeve të shumta që do të dhurojë.

Këto janë shpërblimet që keni mundësi të fitoni:

Pushim për dy persona në Belek Turqi
X4 Tablet Acer
5 x10 Bileta në Cineplexx
X2 Valxhe Brugi
X10 Pako me produkte Jogobella

Për të marrë pjesë në lojë ju duhet të bëni një fotografi kreative me Jogobella dhe ta postoni atë në profilin tuaj me hashtag #FitoMeJogobella. Kreativiteti nuk ka kufij prandaj lëreni imagjinatën dhe kreativitetin tuaj të shfaqet sepse fotografitë më të bukura do të shpallen fituese.

Kjo padyshim se është një prej lojërave më të mira shpërbleyse verore dhe për të qenë pjesë e saj keni mundësi deri me datën 7 Qershor 2018..

Prandaj para se ta shijoni Jogobellan tuaj, bëni një fotografi, postojeni atë në profilin tuaj me hashtag #FitoMeJogobella, bëhu pjesë e lojës shpërblyese dhe fitoni.