Mokate - Kafeja e mirë për ditë të mirë!

Zbuloni botën e MOKATE kafe. Të shkëlqyera, kafe aromatike, kapuçino e shijshme, 3-in-1 pako... Ne kemi diçka për shije të të gjithëve. Kënaquni!


Loyd - Cilësi e paharrueshme dhe shije unike!

Çaj i frutave në formë piramide përmban kualitetin më të lart të lëndës së parë, shije të mrekullueshme, ngjyrë të thellë dhe intensive pas zierjes, e cila të jep një ndjesi të jashtëzakonshme dhe magjikegjithëve. Kënaquni!