Rreth nesh

Kosmonte Foods ShPK është themeluar në vitin 2000 dhe ka qendrën e saj në Fushë Kosovë. Kosmonte është lider në shitjen dhe distribuimin e produkteve ushqimore në vend dhe rajon. Si distributori më i madh i shërbimeve ushqimore në Kosovë, Kosmonte Foods është e angazhuar për diversitet dhe gjithpërfshirje duke ofruar një gamë të gjërë të produkteve, si qumësht, mish, perime të ngrira, çaj, kafe, pije dhe produkte të tjera ekskluzive...

Lexo më shumë

Katallogu i Produkteve

Nëse jeni të interesuar në detaje të mëtejshme në lidhje me produktet tona, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm. Shto një koment në qoftë se keni nevojë për informata specifike. Informacioni i kërkuar do të dërgohet në adresën tuaj e-mail.

Dërgo Kërkesën
Lorem Ipsum Dollor Sit Ammet consectetur dim Elit

Media

Mishi i pulës brenda 24 orëve nga Sllovenia arrin në Kosovë
Zott sjell Monte me dy kupa me 4 shije të jashtëzakonshme
Jogobella e re "American Stars" - Shijoni kekun në mënyrë të veçantë